De Grote Beer is een praktijk voor GGZ en Orthopedagogiek

 

 

Laat ik me voorstellen!

Ik ben een vrij gevestigde hulpverlener. Ik ben Orthopedagoog, GZ psycholoog, Schematherapeut en EMDR therapeut

 

Mijn naam is Loes Hendriks. Ik ben in 1983 geboren in Nijmegen en heb daar ook een groot deel van mijn leven gewoond.

Na mijn studie Orthopedagogiek heb ik ervaring opgedaan in diverse instellingen, zoals jeugdhulpverlening, GGZ-instellingen, instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking en justitiële instellingen. 

Naast mijn werk heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond en inmiddels ben ik daarnaast ook Schematherapeut en EMDR therapeut. 

Ik heb besloten mijn grote droom waar te maken en dat is het werken vanuit een eigen praktijk. Kinderen en jongeren behandelen en ouders begeleiden op de manier zoals ik dat graag wil doen. Zorgvuldig, kijkend naar het hele gezin en omgevingsfactoren, aandacht voor het verleden, gericht op een goede balans in het heden waardoor een gezonde basis ontstaat voor de toekomst. Behandelen van kinderen en jongeren en het begeleiden van gezinnen moet met zorg en deskundigheid gebeuren. Professionaliteit en betrokkenheid gaan daarbij hand in hand.

Met Praktijk De Grote Beer wil ik een plek bieden aan kinderen/jongeren en hun ouders in een periode dat het moeilijker gaat, er zorgen zijn en de emoties oplopen. Dan kan de ondersteuning van De Grote Beer een veilige haven zijn van waaruit herstel plaats kan vinden. Herstel van kinderen/jongeren, en herstel van het hele gezin, om weer zelfstandig en vooral ook samen verder te kunnen.

Ik ben lid van de NVO (Nederlandse Vereniging van pedagogen en onderwijskundigen), de LVVP (Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten), de VEN (Vereniging EMDR Nederland) en van de VST (Vereniging voor Schematherapie). Ik ben BIG geregistreerd onder nummer 59923387825. 

Zie ook de logo's onder aan deze pagina waar u op kunt doorlinken voor meer info.

 

 

 

 

Je hoeft het niet alleen te doen!